Projekt címe: Hajdú-Bihar Megyei foglalkoztatási megállapodás, foglalkoztatási – gazdaságfejlesztési együttműködés

A szerződött támogatás összege: 1,635 Mrd Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatallal, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzati Hivatallal és a HBMFÜ Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-vel konzorciumi partnerségben valósítja meg a megyei foglalkoztatási Paktum kialakítását célzó pályázatát.
A pályázat egyik célja, hogy a projektet megvalósító konzorciumi tagok együttműködésével, közös munkájuk eredményeként, az egész megyére kiterjedően olyan gazdaság- és foglalkoztatás fejlesztési partnerség (Paktum) jöjjön létre, melynek tagjai szakmai hozzáértésükkel, aktív részvételükkel folyamatos szakmai tanácsadói tevékenységet folytassanak.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási megállapodás, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” című pályázata keretében valósítja meg az állásbörzéket a HBMFÜ Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft . A 2016-ban kiírt és idén márciusban záruló kiírásban 1,635 Mrd forint állt rendelkezésre és a pályázat kiemelt célja volt, hogy a megyében élő emberek képzettségi szintje, foglalkoztathatósága javuljon, ezáltal pedig javuljon a vállalkozások termelékenysége, hatékonysága. Ezen célok megvalósításának segítésére jött létre a megyei Paktumiroda, melynek átfogó tevékenysége (vállalkozói adatbázis létrehozása, fórumok szervezése, befektetés-ösztönzési kisfilm készítése, helyi termékek népszerűsítése, társadalmi célú szervezetek ösztönzése stb.) révén bővült a megyei foglalkoztatottság és nőtt a megyében élők képzettségi szintje. A programba összesen 1644 főt sikerült bevonni, ők munkaerőpiaci szolgáltatásban, képzési támogatásban, bérköltség támogatásban, vállalkozóvá válási támogatásban vagy lakhatási támogatásban részesültek.
A Paktumiroda szerepet vállalt a helyi paktumok (Sárréti, Berettyóújfalu-Derecskei, Dél-Nyírségi, valamint Észak-Hajdúsági paktum) sikeres működésében is. Ennek köszönhetően megyei összesítésben 3558 fő került be a mintegy 4,4 milliárd forint keretösszegű programba.

Az Ügynökség a TOP-5.1.1.-15-HB1-2016-00001 azonosítószámú, „Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási megállapodás, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” című pályázatban konzorciumi partnerként vesz részt, és szervezi meg az állásbörzéket.

Az állásbörzéken összesen mintegy 100 megyei kis- és középvállalkozás mutathatja be tevékenységét és mérheti fel a helyi és térségi munkaerőpiaci lehetőségeket. A látogatók közvetlenül beszélgethetnek, nyíltan kérdezhetnek a cégek képviselőitől, információkat gyűjthetnek a munkaadók elvárásairól, a vállalatok képviselői pedig rengeteg potenciális munkavállalóval találkozhatnak.


Állashirdetések

Deufol Hungary Kft.

Új kollegákat keresnek a következő pozícióra:

Üzleti Elemző Szakértő

Részt venni a változás alakításában. Egy lépéssel megelőzni a holnap kihívásait már ma. Együtt növekedni egy fejlődő iparágban. Értékeink mentén, felelősen viselkedni. TÚLLÉPNI A HATÁROKAT. Ezt jelenti a DEUFOL csapatában dolgozni.
Világszerte 3 kontinensen, 12 ország 90 telephelyén, 2400 motivált munkatársunkkal, globális szereplők vagyunk az ellátási lánc megoldások és az ipari csomagolás területén.

Részletes állás hirdetés


A Schaeffler egy dinamikus, világszerte jelen lévő technológiai vállalat, melynek sikere a vállalkozói szellemen és a családi tulajdonon alapul. A legjelentősebb autógyárak, valamint a repülőipar és az ipari ágazat partnereként számos lehetőséget biztosítunk szakmai és egyéni fejlődéséhez.

Új kollegákat keresnek a következő pozícióra:

Launch menedzser

Részletes állás hirdetés


The HR Administrator will work as part of a team providing administrative support as required within the HR department. The purpose of the role is to assist the HR officers and the HR lead by providing accurate and timely administrative support.

Új kollegákat keresnek a következő pozícióra:

HR ADMINISTRATOR

Ügyfélszolgálati munkatárs (Angol nyelvű)

Customer Service Representative with Italian-HOME OFFiCE

Részletes állás hirdetések


Vitesco Technologies is a leading international developer and manufacturer of state-of-the-art powertrain technologies for sustainable mobility. With smart system solutions and components for electric, hybrid and internal combustion vehicles, Vitesco Technologies makes mobility clean, efficient and affordable. The product range includes electric drives, electronic control units, sensors and actuators, and exhaust-gas aftertreatment solutions. In 2020, Vitesco Technologies recorded sales of EUR 8 billion and employs almost 40,000 people at around 50 locations worldwide. Vitesco Technologies is headquartered in Regensburg, Germany.

Új kollegákat keresnek a következő pozícióra:

Termeléstámogató tesztmérnök

Részletes állás hirdetések


NEOPAC Hungary Kft.

A Neopac Hungary Kft. a svájci Hoffmann Neopac csoport tagjaként Európában meghatározó szerepet betöltő, dinamikusan fejlődő műanyag tubusgyártó vállalat. Termékeink széles skálában elérhetőek, amelyek alkalmasak kozmetikai, gyógyszeripari és háztartási-ipari felhasználásra.

Új kollegákat keresnek a következő pozícióra:

Gépbeállító-karbantartó

Projekt koordinátor

Csomagoló operátor

Részletes állas hirdetések


A Bumet Hungary Kft. holland tulajdonban levő 2002 óta folyamatosan működő, dinamikusan fejlődő fém alkatrész gyártó üzem Debrecenben a Határ úti Ipari Parkban.

Új kollegákat keresnek a következő pozícióra:

Csiszoló

Részletes állas hirdetések


Utoljára szerkesztve: 2022. július 27. (szerda) 10:27